Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@14:22:17 GMT

قدردانی خانواده محمد مرسی از رجب طیب اردوغان

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۵۷۷۰

قدردانی خانواده محمد مرسی از رجب طیب اردوغان

عبدالله مرسی در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره با انتقاد از مقامات مصری در خصوص ممنوعیت برگزاری مراسم ختم و عزاداری برای پدرش، از حمایت و اظهار همدردی رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه تشکر و قدردانی کرد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۰ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خانواده محمد مرسی نخستین رئیس‌جمهور مصر که از طریق انتخابات دموکراتیک انتخاب و با کودتای عبدالفتاح سیسی سرنگون و در سالن دادگاه فوت شده بود، از رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله مرسی پسر محمد مرسی در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد: مقامات مصر برگزاری هرگونه مراسم ختم و عزاداری برای پدرم را ممنوع کردند به همین خاطر تشییع‌جنازه و نماز غیابی برای پدرم را در مسجدالاقصی برگزار کردیم.

عبدالله مرسی با اشاره به اینکه میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان برای پدرم تشییع‌جنازه و نماز غیابی برگزار کردند، اظهار داشت: در تاریخ واقعه‌ای رخ داد که تاکنون نظیر نداشته است و میلیون‌ها نفر هم‌زمان برای یک شخص تشییع‌جنازه غیابی برگزار کرده و نماز غیابی خواندند.

وی ادامه داد: از حمایت و اظهار همدردی همه به ویژه رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه، تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر، منصف المرزوقی رئیس‌جمهور سابق تونس و دولت مالزی تشکر و قدردانی می‌کنم.

گفتنی است محمد مرسی در نخستین انتخابات دموکراتیک تاریخ مصر در 17 ژوئن 2012 به عنوان رئیس‌جمهور این کشور انتخاب شد اما در سوم ژوئیه 2013 ژنرال عبدالفتاح السیسی علیه او کودتا کرد.

محمد مرسی از زمان کودتا در زندان وادی النطرون مصر به سر می‌برد و دوشنبه هفته گذشته در دادگاهی که به اتهامات وی با موضوع جاسوسی برای جنبش مقاومت فلسطینی حماس برگزار می‌شد به دلیل ایست قلبی درگذشت.

اردوغان: مرسی به مرگ طبیعی نمرده استنگاهی به مطالب ستون نویس‌های ترکیه|مرسی شهیدِ ما نیستگزارش تسنیم|واکنش‌ گسترده مقامات ترکیه به مرگ مرسی و تداوم اختلاف با مصرواکنش اردوغان به فوت محمد مرسی

 

انتهای پیام/

R7650/P/S8,90,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مصر اخبار "ترکیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مصر اخبار ترکیه مصر اخبار ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز دوشنبه یک کلیسای دوران بیزانس در استانبول را به‌عنوان یک مسجد افتتاح کرد.

به گزارش فرارو، این اقدام دولت ترکیه که انتقاد یونان را به دنبال داشت، پس از ۴ سال از بازگشایی مسجد ایاصوفیه که پیش از آن ابتدا کلیسا و سپس موزه شده بود، انجام شده است.

ترکیه در سال ۲۰۲۰ طرح تبدیل کلیسای تاریخی «خورا» به مسجد را آغاز کرد. این کلیسا که به «کاریه» نیز معروف است در دوران عثمانی به مسجد و در سال ۱۹۴۵ توسط شورای وزیران ترکیه به موزه تبدیل شد.

اگرچه طرح بازگشایی مسجد کاریه در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، اما این اتفاق برای تکمیل کار مرمت این بنا تا به امروز به تعویق افتاده بود.

تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد اگرچه با استقبال مسلمانان ترکیه همراه شد، اما یونان و برخی از کشور‌ها با انتقاد از این اقدام دولت ترکیه، از این کشور خواستند از بنا‌های تاریخی مهم دوران بیزانس محافظت کند. دو بنای تاریخی ایاصوفیه و چورا در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در مراسم بازگشایی این مسجد شرکت کرده بود.

بنای تاریخی خورا که در نزدیکی دیوار‌های باستانی استانبول قرار دارد، به‌خاطر کاشی‌کاری و نقاشی‌های دیواری خود که قدمت آن‌ها به قرن چهارم پس از میلاد می‌رسد، مشهور است.

برخی از تحلیلگران سیاسی بر این نظرند که دولت اردغان با تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد در تلاش بوده است تا پایگاه هواداران محافظه‌کار و مذهبی حزب حاکم ترکیه را در بحبوحه رکود اقتصادی در این کشور تقویت کند.

گفته می‌شود که به‌هنگام بازگشایی مسجد ایاصوفیه در استانبول، حدود ۳۵۰ هزار نمازگزار برای شرکت در نماز جمعه در این بنا و اطراف آن حاضر شده بودند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • استقبال «اردوغان» از امیر کویت در آنکارا
  • ترکیه حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کرد
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست